вівторок, 28 травня 2013 р.

"ТРЕНІНГ ДЛЯ БІБЛІОТЕЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ "


З 20 по 24 травня в Регіональному навчальному центрі при Тернопільській обласній науковій бібліотеці проходило навчання, в якому взяли участь бібліотекарі сіл Личківці, Трибухівці, Любов Андреїв, Ірина Гречух, бібліотекар Копичинецької бібліотеки для дорослих Володимир Білоус, бібліотекар Копичинецької бібліотеки для дітей Леся Ділай та методист Гусятинської ЦРБ Іванна Лоза.  
           Учасники тренінгу розглянули тему «Інноваційні зміни в бібліотеці, кадровий менеджмент та фандрейзингова діяльність», закріпили поняття «Інновації», «нововведення», «новації», ознайомилися з факторами впровадження інноваційних технологій у бібліотечну діяльність, методами управління нововведеннями у бібліотеці.
            Вивчення теми «Маркетинг в діяльності бібліотек» дало можливість отримати навички використання елементів бібліотечного маркетингу в практичній діяльності бібліотек.
Практичне заняття по темі «Фандрейзинг як джерело додаткового фінансування бібліотеки» допомогло відпрацювати методики фандрейзингової діяльності бібліотек.
             Тема «Адвокасі як система захисту інтересів бібліотек, бібліотечних фахівців і користувачів» дала можливість бібліотекарям визначитись з основними принципами роботи з населенням для формування прихильників щодо захисту прав бібліотек. Учасники тренінгу поділилися своїм власним досвідом та особливостями роботи з місцевою владою і гроомадою
              Всі слухачі успішно пройшли тестування та отримали сертифікати.





Немає коментарів:

Дописати коментар