четвер, 24 квітня 2014 р.

"Читаємо залюбки!"


         У 2014 році святкуємо 20-ти річчя Міжнародного року сім'ї. Мета свята – поглиблення розуміння питань родини, об'єднання  можливостей різних країн для вирішення всіх найсерйозніших  питань, пов’язаних із сім'єю. Запровадження свята було викликано стурбованістю світової спільноти сучасним положенням родини та її значенням у процесі виховання покоління, що підростає.
         На нашу думку, неабияку роль у вихованні дитини відіграє і дитяча бібліотека. Адже завдяки книзі діти пізнають мудрість наповнюють серця і душу світлими почуттями. Останнім часом на інформаційному ринку з'явилися такі могутні конкуренти книжки, журналу, як телебачення  та Інтернет. А без мудрої української книжки, журналу, цих вірних компасів у житті нема повноцінного виховання дитини.

         Бібліотекарі Гусятинської районної бібліотеки для дітей надзвичайно раді, що користувачі, які раніше читали в нас, тепер приводять у книгозбірню своїх діточок. Серед них: Невіньська( Гловацька) Наталя із своїми синочками; Курпіта (Гудз)Таня з дітьми; Гайдаш(Поворознюк) Наталя з діточками; Грибкова (Ярмілко) Іра з донечкою; Фітькайло Надія та Стрілець (Шмигельська) Леся з дітьми.
         Мандрують батьки і діти сторінками книжок. «У дитинстві вивчене – що на камені висічене», - говорить народна мудрість. І батьки добре це розуміють і вірять в щасливий завтрашній день, який належить їхнім дітям.
Фітькайло Надія із синочком Павликом і донечкою Юлею - вибирають книги.
Гайдаш Наталя з синочком Тарасиком і донечкою Надійкою

 

Немає коментарів:

Дописати коментар