пʼятницю, 25 квітня 2014 р.

"Великдень просить на гостини".

         Великдень - це давнє свято весни, весняного сонця та природи, що відроджувалася після довгого сну. Свято цілковитої перемоги весни над зимою, перемоги життя над смертю, свято подружньої любові та злагоди в родині. Великдень - одне із найшанованіших релігійних свят, яке символізує радість життя, надій і сподівань, пробуджує високі почуття. 


    Святкування світлого Воскресіння Христа - це нагода ще раз зіставити свої думки і вчинки з вічними християнськими заповідями, збагнути важливість і цінність таких категорій, як любов до ближнього, щирість, добро, милосердя. Про все це розповів о. Василь Бучинський  дітям , молоді і вірянам села на святкових відправах у церкві св.Параскеви .
      Для користувачів бібліотеки-філії с. Вільхівчик була організована виставка робіт прикрашанням великодних крашанок бісером та вишитих рушників  "Великдень просить на гостини".



       Нехай ваше серце буде чистим, немов великодній рушник і хай кожен новий день буде таким же яскравим, радісним і неповторним, як великодній символ-писанка. 
     "Христос Воскрес! Воістину Воскрес!" - Чуємо ми в цей день. Якби людина  до кінця усвідомила суть цих величних, світлих  слів, то радості не було б кінця.
 То ж спокою, умиротворення та впевненості в житті вам  та вашим родинам!
          27 квітня в приміщенні Красненської бібліотеки відбувся дитячий ранок «Великодні вітання». В ньому взяли участь діти молодшого шкільного віку, діти привітали присутніх гаївками та віршами про весну, гуморесками,  танцями
 



 

Немає коментарів:

Дописати коментар