пʼятницю, 30 травня 2014 р.

«За майбутнє віддам життя»



                23 травня ми відзначали свято Героїв. Це день пам'яті усіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу. Свято покликане відродити в нас героїчний дух минулих поколінь, які дали нашій історії яскраві приклади героїзму.
В читальному залі  Гусятинської районної бібліотеки для дітей діє виставка « За майбутнє віддам життя».

На ній представлені книги, газетно – журнальні статті. Зокрема, книга І.Мельникова « Їм не вручали повісток…», збірка документальних оповідань та повістей про дітей – героїв Великої Вітчизняної війни. Книга В. Дмитрука  « Вони боролися за волю України» розповідає про героїв національно – визвольної боротьби в 1917 – 1959 рр. Надзвичайно цікавими є книги В Солдатенко « Проект « Україна». Галерея національних героїв». Це матеріали про тих, хто стояв біля витоків відродження нації. Газетно – журнальні статті описують про сучасних героїв  - учасників революції гідності, Небесну сотню. Вони стали символом боротьби за свободу.
              Український народ завжди мав тверду волю йти шляхом боротьби до найвищої мети – Незалежності, розквіту і слави української самостійної соборної держави. Герої не вмирають!


Немає коментарів:

Дописати коментар