середу, 7 травня 2014 р.

«Спасіння душі моєї»


Так склалося в нашому повсякденному житті, що наша Батьківщина переживає тяжкі часи. І ми , всі її діти, повсякчас звертаємо очі і душі до небес та благаємо милосердного Господа про мир і спокій на нашій страждальній землі.
        У бібліотеці села Целіїв проходять бесіди , круглі столи  а також молитви-вервиці на славу Божу .


           Минулого тижня зав бібліотекою Пилипів М. М. спільно із Сестрою Домінікою чину Василіанок із Гошівського монастиря провели бесіду «Ісус рятує наші душі»
Розкрита християнська виставка «Спасіння душі моєї» поповнена новими матеріалами, придбаними за власний кошт.

                                 
В неділю у церкві Пресвятої Покрови проведено академію з питань історії греко-католицької церкви, яка присвячена 25-річчю її виходу із підпілля. Велику допомогу нам надав настоятель храму о. Володимир Данилів . Зокрема він навів багато цікавих даних про місцеву церкву із стародавніх книг Шематизму .
           Після цього учасники клубу за інтересами «Журавлинні ключі» , що діє при бібліотеці, розпочали літературно-музичний вечір - «Премудрість Божу у собі шукаю» . Учасники торкнулися 10 Божих Заповідей , які особливо актуальні у цей нелегкий для нас час . В кінці заходу парафіяни подякували учасникам , а отець Володимир поблагословив усіх присутніх.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар