неділю, 23 серпня 2020 р.

Україно, цвіти у любові і добрі.


     Щорічно, починаючи з 1991 року українці відзначають День Незалежності України 24 серпня. Цей день - свято всіх патріотів України, це день для тих, кому не байдужа доля власна та своєї держави.

     У Гусятинській Районній бібліотеці напередодні свята для жителів селища організована книжкова виставка – інсталяція під відкритим небом «Україно, цвіти у любові і добрі», яку змогли переглянути усі бажаючі.

    Незалежність для України – не просто слово. За ним надскладна вікова історія народу – від сивої давнини до сьогодення. Наші славні попередники дбали про те, щоб знали нас у світі, шанували та поважали.
    Заради цього жили й працювали М. Драгоманов,   

І. Франко, Леся Українка та О. Теліга, М. Грушевський, М. Лисенко, М. Вербицький, П. Тичина, О, Довженко, О. Гончар, В. Стус, В. Симоненко, батько й син Патони, І. Пулюй та багато інших відданих синів і дочок України. Кожен з них віддав свої знання, сили, щоб ми пам’ятали, який скарб маємо у спадок і берегли його.

 І зараз наші мужні воїни воюють на Сході України також за те, щоб наша Україна залишилася вільною і незалежною!

Представляючи книги з виставки хотілось, щоб кожен зрозумів: ми повинні пишатися своєю приналежністю до такого гордого і волелюбного українського народу.





















Немає коментарів:

Дописати коментар