четвер, 6 серпня 2020 р.

Книжечки для найменших від "Фундації Дарини Жолдак"

  Днями бібліотека-філія №35 с. Товсте поповнила дитячий фонд цікавими виданнями від "Фундації Дарини Жолдак" місто Київ. Твори ці відомі широкому загалу читачів, автор-Шарль Перро "Кіт у чоботях" та "Спляча красуня", і більшість дітей давно їх прочитала. Та книги ці унікальні тим, що казкові герої оживають: розмовляють, сміються, сумують, варто лише закачати на смартфон безкоштовний додаток WowBox AR. Потім навести камеру на сторінку з спеціальною міткою і ти потрапляєш в казку. Це настільки реально і захоплююче, адже читачі мають чудову можливість побачити казкову історію та погратись з її героями.

Шановні маленькі читачі та їх батьки. @nova.poshta.official в партнерстві з @foundDZ подарувала нашій бібліотеці яскраві та цікаві книги – казки з ілюстраціями українських художників. Приходьте до бібліотеки – книги вже чекають на наших відвідувачів. 

 Дуже тішуся, коли нові книжки знаходять своїх читачів, коли вони стають приводом для радості, коли оновлюється фонд і від цього зростає відвідування бібліотеки.

   Разом з читачами зичимо  "Фундації Дарини Жолдак" плідної праці, нових проектів, вдячних бібліотекарів і допитливих читачів. Дякуємо за чудовий подарунок і сподіваємось на нові зустрічі.

 




Немає коментарів:

Дописати коментар