четвер, 27 серпня 2015 р.

День незалежності

          24 серпня 1991 Верховна Рада Української РСР проголосила Україну незалежною, демократичною державою і винесла «Акт проголошення незалежності України» на підтвердження всеукраїнським референдумом 1 грудня 1991 року. Україна стала Незалежною Державою.


   Відзначаючи це свято   в будинку культури с .Красне було проведено святкування Дня Незалежності України під назвою «  Нас єднає Україна». В програмі свята звучали вірші ,пісні,  запалні таночки у виконанні дітей викликали гарячі аплодисменти глядачів. У сяткуванні брали участь і діти і дорослі а також молодь села . У бібліотеці с.Паївка проведена історична година "Моя Україна квітуча, ти землями вічна родюча"

         24 серпня в  с Красному відбулося освячення пам’ятника  Борцям за волю  України Після освячення слово дали дітям. Маленькі читачі бібліотеки  декламували вірші співали патріотичних пісень іпоклали квіти до підніжжя . Закінчився захід спільною молитвою за мир в Україні.
          У бібліотеці с.Паївка проведена історична година "Моя Україна квітуча, ти землями вічна родюча".

"Україна вже є! Незалежною вічно їй бути"
В центральній районній бібліотеці розкрито книжкову виставку «Україна вже є! Незалежною вічно їй бути».

"Рідного прапора кольори"

 В центральній районній бібліотеці розкрито викладку літератури "Рідного прапора кольори"

Ти в моєму серці Україно!

                                             Вставай Україно! Вставай!
                                             Виходь на дорогу свободи
                                             Де грає широкий Дунай,
                                             Де ждуть європейські народи.



      24 серпня ми відзначили одне з найвеличніших свят —День Незалежності України. Нам випала довга і важка дорога до волі.  Шлях цей устелений легендарною мужністю, незламною вірою та героїзмом багатьох поколінь. І як би не хотіли наші вороги, щоб ми зламалися, здалися цього ніколи не станеться.   Саме незалежність покликана зробити найголовніше — життя свого народу щасливим і заможним. Бібліотека-філія с. Вільхівчика також прийняла участь у святкуванні. У ній була розгорнута книжкова виставка "Ти встала з колін Україно, тепер свої крила розправ", біля Могили Січових Стрільців наша книгозбірня разом з клубом та громадою села провела літературно - музичне свято « Ти в моєму серці Україно!». А також  священнослужитель  о.Василь Бачинський провів молебень за Україну, за воїнів « Небесної сотні» та воїнів АТО.



 

Немає коментарів:

Дописати коментар