середу, 19 серпня 2015 р.

«Читай і засмагай».


         Літо… Це коли кожен день теплий або гарячий, це  коли навкруги зелено, пишно і барвисто. Щоразу  з настанням канікул Гусятинська районна бібліотека для дітей пропонує своїм користувачам цікавий відпочинок з книгою. Так для школярів молодшого шкільного віку в книгозбірні організовано книжкову виставку «Читай і засмагай».
          Насамперед пропонуємо дітям книги сучасних творів,які об’єднані в серію «Сучасна дитяча проза», а це: М.Павленко «Чи шкідливо ходити покрівлями гаражів?», К. Лебедєва «Птаха корабель», Б. Жолдак «Капосні капці», Г. Малик «Вуйко Йой і Страшна Велика Кука» та інші.

Є багато збірок хрестоматій для позакласного читання 1-4 класи «Золотий ключик», «Перший дзвоник»,  «Добридень школярику» тощо.
А для тих користувачів, хто хоче підготуватися до навчального року бібліотекарі пропонують прочитати світову та українську літературу  за шкільною програмою. Це : Р. Кіплінг «Мауглі»,  В.Королів-Старий «Потерчата», А. Ліндгрен «Пеппі Довгапанчоха»,  М. Гоголь «Вечір проти Івана Купала» та багато інших.
         Тож працівники Гусятинської районної бібліотеки для дітей запрошують маленьких користувачів поспішати, прочитати запропоновані книги. І тоді супутником літніх канікул стане веселий і гарний настрій, радість і задоволення.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар