вівторок, 10 травня 2016 р.

Я МАЛЮЮ КВІТИ НАЙКРАЩІЙ МАМІ У СВІТІ

        День  матері - свято любові і поваги,і єдиним подарунком у цей день є вираз взаємної любові . Любов матері - основа і джерело життя. У цілому світі мірою гідності людини вважається її вдячність матері за життя, за її старання за виховання дітей і за самопожертви .



Так у бібліотеці - філії села Ст. Нижбірок проведено конкурс малюнків " Я малюю квіти найкращій мамі у світі."





 
 

 
 
МИ МАТІР НАЗИВАЄМО СВЯТОЮ!
 
Багато в світі різних слів
І різних виразів чимало,
Та найласкавіше iз них
І найрідніше слово – «мама».

     У травні, коли прокинеться від сну природа, коли задзвенить у блакиті пташиний спів, коли травою і квітами замаїться земля, теплий весняний вітер приносить до нас Свято Матері. Це свято повернулося до нас із забуття, щоб відновити давню традицію вшанування Матір-Богородицю, Матір-Жінку, Матір-Україну, як триєдиного символу всеохоплюючої любові, віри й надії.
      Мама - основа всіх основ. Вона народжує і виховує дитину. Мати, мама, матуся, нене - такими словами величаємо жінку — матір. Скільки спогадів і тепла таїть у собі це магічне слово. Цим словом ми називаємо найдорожчу, найдобрішу, найкращу, наймилішу нам людину.

У Вільхівчицькій ЗОШ I-II ст. 15 травня 2016 р. відбувся святковий концерт до Дня Матері – «Ми матір називаємо святою!». На виступ прийшли усі бабусі, мами, батьки, а також священик церкви Святої Параскеви с. Вільхівчика о. Василь Бучинський і директор Гусятинської ЦБС Фаберська М.М. Запрошені гості і директор школи Войтюк В.С. побажали всім матерям і бабусям найбільшого щастя – бачити щасливими і здоровими своїх дітей, адже, у світі немає нічого сильнішого від материнської любові і нічого ніжнішого за материнську турботу до своєї дитини. Від усієї душі побажали материнського щастя, любові і добра! Також дитячими устами лунали вірші і привітання матерям, прозвучали пісні «Пісенька про неньку», «Матусині очі», «Мамин рушничок», «Рідна мати моя», «Мамина колискова», «Молитва про маму». Свято завершилося даруванням дітьми букетів квітів матерям та бабусям і теплими оплесками.



  

 



Немає коментарів:

Дописати коментар