вівторок, 24 травня 2016 р.

Найбільший за всі часи урок англійської мови #UAspeakingEnglish.

 


До уваги всіх бажаючих взяти участь у встановленні Україною рекорду Гіннеса з найбільшого уроку мови!

28 травня 2016 року о 13:00 візьміть участь у спробі України ПОБИТИ світовий рекорд Гіннеса і провести найбільший за всі часи урок англійської мови.Нам потрібно 9000 учасників по всій Україні. Ми можемо зробити це з вашою допомогою!
Як це працює?
Учасники по всій Україні одночасно проведуть один і той самий інтерактивний урок англійської мови. Щоб побити рекорд, нам потрібно 9000 учасників, отже,нам потрібні ви.
Якою може бути ваша допомога?
1. Організуйте приміщення для уроку англійської мови.Ми забезпечимо вас сценарієм уроку. Все,що вам треба зробити, – це знайти місце на 28 травня, зібрати друзів, членів родини, колег та інших людей, зацікавлених у вивченні англійської мови(запрошуємо учасників будь-якого віку!), і разом перегорнути нову сторінку в українській історії. Зареєструйтеся на сайті: http://uaspeaking.org/go-record/ або відвідайте нашу сторінку Фейсбуку: https://www.facebook.com/events/1033961270030950/
2. Не можете організувати приміщення?Зголошуйтесь бути учасником-волонтером! Скористайтеся сайтом http://uaspeaking.org/go-record/ і зареєструйтеся, щоб узяти участь у заході 28 травня.
3. Викладіть інформацію про урок у соціальних мережах. Повідомте всіх про цей фантастичний захід. Використовуйте хештег #UAspeakingEnglish.
Це найлегший спосіб увійти в українську історію та сприяти проведенню Року англійської мови.Будуть призи, відео, буде по-справжньому весело. Приєднуйтесь до нас.
Покажемо світові, що відбувається, коли українці працюють разом!
В рамках заходу пройдуть конкурси «Найстарший учасник», «Наймолодший учасник», «Найкраще фото», «Найбільш творче використання логотипу “Ukraine Speaking”», «Найбільш незвичайне приміщення» і «Найбільше приміщення за межами Львова». Буде вручено призи. #UAspeakingEnglish.
З повагою,
oрганізатори заходу

 

Немає коментарів:

Дописати коментар