пʼятницю, 20 травня 2016 р.

"ВІСНИК НАДЗБРУЧЧЯ" - НАША УЛЮБЛЕНА ГАЗЕТА


           У районній бібліотеці для дорослих відбулася краєзнавча подорож ««Вісник Надзбруччя» - наша улюблена газета» для учнів 8 –Б класу  (класний керівник Скопецька І.Л.).


         Директор ЦБС ФаберськаМ.М. відмітила, преса є основним джерелом інформації про суспільно-політичне  та культурне життя нашої держави та країн світу. Вона стоїть на одному інформаційному  рівні з телебаченням, радіомовленням та Інтернетом.

Завідувачка відділом обслуговування Мотрук І.Й. повідомила  присутнім про першу згадку  газети, про її початковий вигляд, зміст та про появу першої газети в Україні.

         Цікавим та змістовним був виступ запрошеного на захід Бандурки І.П., який є кореспондентом та радником редактора  районної газети  «Вісника Надзбруччя». 

 Іван Петрович поділився з присутніми спогадами з життя часопису: розповів про людей , які його творили і творять зараз. Він відмітив, що за свій поважний вік газета пережила різні часи і випробування, але незважаючи ні на що, вона була і залишається літописом Надзбручанського краю, і зацікавленість нею не проходить.

         Учасники подорожі мали змогу переглянути номери газети різних років видання, і в подарунок кожен одержав примірник газети.


         Скопецька І.Л. щиро подякувала Бандурці І.П. за розповідь і побажання, щоб «Вісник Надзбруччя» і надалі був найкращим другом, помічником  і порадником.

Бібліотекар Лозінська Г.І. подарувала  свій вірш «Улюблена  газета».
 

Немає коментарів:

Дописати коментар