неділю, 8 жовтня 2017 р.

НОВЕ ОБЛИЧЧЯ В ЛІТЕРАТУРНІЙ ГУСЯТИНЩИНІ

        У бібліотеці Гусятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулась презентація першої збірки «Береги надії» молодого поета, нашого земляка, Козира Олега.
         На зустрічі були присутні  вчитель української мови та літератури Маланюк Людмила Йосипівна, старшокласники школи (учні 9-А та 11-го класів), шкільні бібліотекарі Шмигановська Лілія Ярославівна, Роздеба Оксана Михайлівна, педагог-організатор Козир Світлана Олегівна та бібліотекар районної бібліотеки для дорослих Град Лідія Степанівна.
        
 Мета цього заходу - залучити якомога більше учнівської молоді до читання поезії, виховувати інтерес до книги та надати можливість молодим талантам заявити про себе.
        Вчитель Маланюк Л. Й. представила присутнім автора збірки «Береги надії» Козира Олега Сергійовича. Вона наголосила, що його поезія йде від щирого серця і припаде до душі кожному читачеві.

        Учні мали можливість познайомитися ближче з Козиром Олегом, задати йому питання про творчість, а також прослухали вірші у виконанні автора та й самі з радістю їх читали.



      Своїми враженнями від прочитаних віршів поділилась бібліотекар районної бібліотеки для дорослих Град Л.С..
        Приємно вражені були як учасники зустрічі, так і Олег Сергійович. На згадку та з нагоди Дня народження старшокласники подарували молодому поету блокнот та ручку, щоб і надалі творити та записувати свої поетичні рядки.

         Районна бібліотека для дорослих отримала в дарунок збірку поезії «Берег надії» з автографом автора. Тепер користувачі бібліотеки  будуть мати змогу познайомитись з прекрасною  збірочкою поезій «Береги надії» Олега Козира.

Немає коментарів:

Дописати коментар