середу, 15 січня 2014 р.

"Таємниці Різдвяного свята"


Ось і постукав у наші оселі Новий рік. І завітали до кожного в гості три празники:Різдво Христове,Святого Василя та Водохреще. З дитинства любимо ці свята, адже земля і небо зливаються в пречудовому сяйві, і весь світ здається великим храмом.  
Саме цим святам присвячена виставка різдвяно-новорічних листівок  «Таємниці Різдвяного свята», організована  в Гусятинській районній бібліотеці для дітей. Виставка складається з трьох розділів.  На першому представлені  новорічні листівки, на другому-різдвяні, а третій розділ представляють книги: «Свята моєї Батьківщини. Дитячий ілюстрований календар», «Колядки та щедрівки».  Про національні особливості українських свят, традицій, звичаїв можна дізнатися з книги «Українці: Свята. Традиції. Звичаї». Цікавий пізнавальний матеріал зібраний у хрестоматії для позакласного читання «Падав сніг». Таїна пришестя  Божого Сина, трепетна радість Святого вечора, що єднає цілий світ у молитві та кожну родину за святковою вечерею описані у книзі «Святий вечір: Оповідання українських письменників». Для найменших користувачів цікавими будуть книги «Казкові гості», «Прикрашаємо ялинку», «Новорічний чарівник» та «Святкова пісенька».
         Завітайте в дитячу бібліотеку. Познайомтесь із запропонованими матеріалами, що трепетно і тонко  говорять про диво народження Спасителя світу та про святе світло, що  несе Він кожній душі.

Немає коментарів:

Дописати коментар