вівторок, 25 серпня 2015 р.

«Гра- квест»


   Спільно із службою у справах дітей Гусятинської районної державної адміністрації проведено конкурси для дітей з пільгових категорій. А це 28 дітей шкільного віку. Серед  них - діти із малозабезпечених, багатодітних сімей, діти – сироти. 

     Два конкурси відбулися в центральній районній бібліотеці та  бібліотеці для дітей. Завдання полягало  в тому, щоб в районній бібліотеці знайти книжкову виставку про нашого земляка, козацького ватажка, ім’ям якого названо вулицю в селищі  Гусятин, є пам’ятник йому. А також назвати автора роману про даного героя.

   В центральній бібліотеці для дітей конкурсантів чекали загублені речі літературних героїв. Діти повинні були назвати автора, назву твору та героя якому належить загублена річ. 


     Успішно виконали діти всі завдання . Бібліотекарі побажали їм виконати всі заплановані конкурси із гарним настроєм повернутися до своїх домівок.


1 коментар:

  1. З великим задоволенням переглянула цю сторінку. Використання новітніх форм роботи сприяють залученню молоді у бібліотеку та налагоджують співпрацю між різними категоріями населення. Дякуємо Вам!

    Методисти РБК

    ВідповістиВидалити