середу, 23 березня 2016 р.

У ГОСТЯХ У КАЗКИ



18 березня  навчально-виховний комплекс  с.Малі  Бірки зустрів працівників Гусятинської районної бібліотеки, які привезли цікаві розваги.
 Бібліотекар Покідко М.С з дошкільнятами і учнями  початкових класів провела конкурс «Читайлик», на якому користувачі бібліотеки читали вірші, відгадували загадки та  взяли участь у грі «Відгадай з якої це казки», а  у  винагороду отримали постановку вистави лялькового театру «Теремок».

         Юні глядачі мали змогу переглянути лялькові вистав  «Поросятко Чок» та «Ріпку» у виконанні працівників районної бібліотеки для  дорослих та районної бібліотеки для дітей: Ковальської Т.Р., Роги О.В. Ільницької О.І., Новіцької Г.С. під керівництвом директора ЦБС Фаберської М.М..
         Дитячому задоволенню не було меж, вони ловили мильні бульбашки маленькими долоньками, переживали за поросятком Чоком, коли в нього трапилася біда, аплодували в такт музиці під час постановки «Ріпка». На дитячих устах була щира усмішка і радість. Здається, як мало потрібно для дитячого щастя, щоб їхні серця вмить наповнилися добротою  та вдячністю.

Хочу скласти щирі слова вдячності директору  ПП «Оберіг» Газдюку Петру Васильовичу, який допоміг організувати свято.
Директор НВК Чубка О.К. щиро подякувала працівникам бібліотеки за організоване свято казки, за хвилини щирого дитячого щастя. Олександра Каролівна зазначила, що хоч в нашій школі дітей небагато, але і вони заслуговують на радість і любов.  Адже щасливі батьки, вчителі,вихователі тоді, коли усміхаються діти , коли із дитячих посмішок ми бачимо, що свято вдалося на славу.

Тож ми, дорослі, давайте частіше робити дітям свято, на яке вони так чекають, хай маленьке, але щоб зворушило дитячу душу.

Немає коментарів:

Дописати коментар