середу, 12 березня 2014 р.

«Ми чуємо Тебе, Кобзарю, крізь століття»



В неділю 09 березня 2014 року в сільському будинку культури с.Постолівка працівниками СБК Подольською М.М., Дроздою П.П. та фахівцем із соціальної роботи Косович М.І. зав. бібліотекою Череватою О.І. підготовлено та проведено літературне читання присвячене 200-річчю з Дня народження Т.Г. Шевченка «Шевченкові слова добра й любові, як слово батьківське в душі ми збережем».
Перед очима глядачів пройшов весь життєвий і творчий шлях Тараса Григоровича Шевченка від «Мені тринадцятий минало…» до «Заповіт». Учнями ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Постолівка було прочитано багато творів та поезій Кобзаря.


Завідуючою бібліотекою-філією с.Постолівка Череватою О.І. було організовано книжкову виставку «Ми чуємо Тебе, Кобзарю, крізь століття».

Усіх надихнули духом пророчі слова Шевченка: "Борітеся – поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!», адже в наших душах, так само як це було на Майдані, де самопожертву своїй країні принесли герої Небесної Сотні, про пам'ять яких прозвучала молитва.

Немає коментарів:

Дописати коментар