середу, 5 березня 2014 р.

«Виставка творчих робіт студентів Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу »


 
Дизайнер – це всесторонньо освічена і розвинута людина, яка займається художньо-технічною діяльністю, здатна поєднати у своїх працях філософський світогляд творче начало, вміння втілювати творчий образ у навколишнє середовище.
6 березня 2014 року о 14.00 год. в районній бібліотеці для дітей відбулася презентація виставки творчих робіт студентів відділення «Дизайн» Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу . Відкрив виставку  директор коледжу Мулярчук Василь Миколайович . Який відмітив , що протягом навчання студенти отримують не тільки фундаментальні знання, але й можливість втілення творчих ідей у практичні навички. В коледжі  є необхідні умови для формування молодого покоління українських дизайнерів. Необхідність у фахівцях, яких готує відділення, є актуально адже воно є одним із небагатьох такого профілю в Україні.
Перед присутніми виступив  голова циклової комісії «Дизайн», викладач І категорії  Липка Ростислав Богданович, який зазначив,що коледж готує  фахівців, здатних вирішувати проблеми сучасного дизайну, проектування інтер’єрів.
Студентом коледжу є наш земляк Дмитро Сідляр, житель села Саджівки, який також був присутній на виставці. Дмитро поділився своїми враженнями про навчання і запросив бажаючих вступати в коледж.
Виставку відвідали: начальник відділу культури і туризму Сагайдак Р.Є. , головний спеціаліст Митко Н.І.,  директор Гусятинської ЦБС Фаберська М.М.,  директор і викладачі Гусятинського коледжу ТНТУ ім.Пулюя, директор і працівники районного  центру дитячої та юнацької творчості, працівники районного відділу освіти і будинку культури.
Директор Гусятинської ЦБС Фаберська М.М. запрошує всіх бажаючих відвідати виставку, ознайомитися з правилами вступу та формами навчання в  Тернопільському кооперативному торговельно-економічному  коледжі.  
Виставка буде  діяти до 13березня 2014 року. 






Немає коментарів:

Дописати коментар