четвер, 26 лютого 2015 р.

«Осінь в камуфляжі»

         Шлях до народження перших збірок напевно нелегкий.  Немало початкуючих протоптують свою першу стежину на росяному полі поезії.
         25 лютого в Гусятинській районній бібліотеці для дітей відбулася зустріч з місцевою поетесою, головним спеціалістом управління пенсійного фонду України у Гусятинському районі Любов Євгенівною Печінкою (псевдонім Патара Бачія). У  заході взяли участь: заступник голови РДА Галябарда Н.В. ,  директор редакції районного  радіомовлення Гриців О.М., вчителі ЗОШ  І-ІІІ ст. селища Гусятин  Маланюк Л.Й., Решетило Н.О. разом із своїми вихованцями – учнями 11 класу.

Любов Євгенівна розповіла про себе, про свою творчість, прочитала найновішу поезію. Бібліотекарі зробили огляд збірок, де надруковані вірші автора, а їх п’ять: «Подільська толока», «Різдвяний карнавал», «Молитва матері», «Відлуння майдану» та  «Осінь у камуфляжі».


Чутлива душа поета не могла не відгукнутися на біль своєї країни. Як і в житті, так і у творах Любов Євгенівни поєдналися радість і сум, любов і ненависть, відчай і надія.

З хвилюванням діти читали вірші автора,  бібліотекарі районної бібліотеки виконали пісні «Молитва матері», «Україно, молюся за тебе». Щирі слова вдячності лунали на адресу поетеси від Н.В. Галябарди, директора ЦБС М. М.Фаберська, вчителя  Л.Й. Маланюк, адже вірші  які  звучали торкаються теми близької нам дуже потрібної в даний час – час випробувань нашої гідності, честі, відродження наших душ. Така поезія буде жити і вона не може загинути.





Немає коментарів:

Дописати коментар