суботу, 14 лютого 2015 р.

"Простий мотив для двох сердець"

          Найкращими словами, що причаїлись у найпотаємніших глибинах сердець, передають закохані одне одному свої почуття, розповідають про радість і щастя, про тугу і біль. Саме кохання, любов - джерело творчого натхнення багатьох поколінь. До цієї одвічної теми завжди зверталися художники, скульптори, філософи, композитори, поети.
Найвищому почуттю коханню була присвячена святково-розважальна програма «Простий мотив для двох сердець», яку підготували та провели працівники Гусятинської районної бібліотеки та районної дитячої бібліотеки спільно з користувачами – учнями 9-А та 9-Б класу.
З історією виникнення свята Святого Валентина, відзначення його в різних країнах  світу познайомили присутніх ведучі Град Л. С. та Мудра Н.В.

Цікаві притчі «Зустріч», «Острів почуттів»  розповіла Пенюта Н.Я.  Цікавинкою свята були розважальні конкурси. Учні були поділені на команди «Амурчики» та «Валентинки». Діти були надзвичайно активними і з великим задоволенням приймали участь в конкурсах: «Розбиті серця», «Ти без мене не ти, я без тебе не я», «Любов з першого погляду», «Яблуко спокуси», «Солодка парочка», «Подаруй букет коханій», «Питання на засипку», «Зрозумій мене без слів». Оцінювало учасників авторитетне журі у складі: директора Гусятинської ЦБС Фаберської М.М., класного керівника  9-Акласу Марцінковської І.І., класного керівника  9-Бкласу Квасніцької Н.Б.. За активну участь в конкурсах діти отримали в подарунок книги.

Бібліотекарі побажали дітям в майбутньому зустріти свою половинку,  відчути те прекрасне почуття, що зігріває у свята і будні.







Немає коментарів:

Дописати коментар