понеділок, 9 лютого 2015 р.

"ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЗБІРКИ ПОЕЗІЇ "НЕ МОВЧІМО""


У неділю , першого лютого в місті Копичинці в приміщені бібліотеки для дорослих відбулась презентація збірки традиційної української, патріотичної поезії «Не мовчімо» літературного збіговиська «Delirium».
         На захід були запрошені люди, які долучились до художнього оформлення збірки, поети, які вже мають досвід у виданні власних книг, а також молоді та не менш талановиті майстри слова.

         Презентація розпочалася із молитви за Україну і тими людьми, які зараз воюють за її мир в зоні АТО. Гості свята показали своє вміння вправно володіти словом, яке виливається в них у віршах і піснях. Також літературне збіговисько «Delirium» викладає свої поезії не тільки на папері, але і у відео форматі. Присутнім були запропоновані відео вірші: «Біль України», «Мій ешелон ще на світанку вирушає», «Лист до матері», теми яких, є надзвичайно актуальними на сьогоднішній день.
         Що ж, якщо звернути увагу на збірку, то у ній кожне слово просто таки кричить «Не мовчімо!». Це видно навіть з обкладинки книжки, яка обовязково притягне ваш погляд серед інших книг на полиці. Тож, окреме спасибі дизайнеру! Почувши на презентації, деякі вірші з цієї збірки, розумієш, що у них застигли сльози, біль, надія, мудрі поради і заклики до дії, до боротьби. 
         Приємно, що у такому маленькому містечку як Копичинці живуть такі талановиті люди. І хай зараз важкі часи для країни, і у кожного свої клопоти – сімя, робота, навчання, та все ж свій талант учасники цього літературного колективу не закопали у землю. Вони пишуть вірші, пісні, знімають відео, дарують світові частинку себе. І от результатом їхньої плідної, спільної праці стала збірка патріотичної поезії «Не мовчімо». Учасники колективу сподіваються, що вона розійдеться, як то кажуть, на Ура. А також вони не збираються зупинятись на досягнутому, у них ще безліч планів та ідей, про які ми почуємо згодом. Що ж не мовчімо, діймо, і з нами буде правда!

Зелінська Наталія
м. Копичинці


До Вашої уваги фотографії заходу.














Немає коментарів:

Дописати коментар