середу, 11 лютого 2015 р.

« З якої казки?»


Найпопулярнішим жанром фольклору, що розкриває безмежний світ людської уяви, полонить серце дітей і дорослих – є казка.
Казка зачаровує дитину на все життя красою народного слова, сповненого мудрістю, добра й оптимізму. Дітям народна казка потрібна, як хліб насущний, який ніколи не проїдається.
У дитячому садочку «Дзвіночок» села Тудорів для дітей дошкільного віку проведена дитяча літературна вікторина « З якої казки?»
Її провела  бібліотекар с.Тудорів  Доскоч Н.В. спільно із вихователем дитячого садку Іриною Степанівною Герасим’як. Діти активно впізнавали героїв українських народних казок. Вони з цікавістю розповідали про хороші вчинки героїв у казках «Гуси лебеді», «Червона шапочка», «Колосок».
Бібліотекар розповіла присутнім  про нові надходження в бібліотеку. Дошкільники познайомились із новими збірками, із задоволенням їх переглядали.
Також із дітками був проведений конкурс «Абетка українських загадок». Дошкільники виявили кмітливість, вміння відгадувати і загадувати загадки.
Бібліотекар запросила дошкільнят переглянути в сільській бібліотеці оформлену книжково-ілюстративну виставку «Книжковий садочок».


Немає коментарів:

Дописати коментар