вівторок, 7 квітня 2015 р.

Благодійнa акція «Обнімімося, брати мої».

          Уже вдруге працівники  райдержадміністрації, служби у справах дітей, відділу освіти, територіального центру соціального обслуговування, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, центральної районної бібліотеки зібралися в їдальні Гусятинської ЗОШ І-ІІІ ст. на благодійну акцію «Обнімімося, брати мої».



       Директор школи Олександра Стус радо запропонувала приміщення їдальні для доброї справи, адже тут напередодні Великодня виробляли та випікали печиво для бійців АТО.
     Добру справу, як годиться розпочали з молитви. Заступник голови райдержадміністрації Надія Галябарда подякувала учасникам акції та наголосила, що вона не відбулася б без спонсорів, які надали муку (ТОВ «Сидорівський Бровар»), цукор ( ПАП «Зоря» та Подільська дослідна станція), яйця ( працівниці територіального центру соціального обслуговування).
Уже завтра усе виготовлене буде відправлено на передову до військових.
          За сьогоднішньою акцією спостерігали студенти національного педагогічного університету ім. Драгоманова, родом із Севастополя, Кривого Рогу, Луганська та Хмельницького, яких запросив до себе в гості випускник Гусятинської ЗОШ Матвій Бобровський.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар