четвер, 30 квітня 2015 р.

«Поділись із ближнім»

            Нам важко навіть уявити світ, в якому немає книги. До неї ми звикли з самого дитинства, вона розкривала перед нами дивовижні таємниці життя та давала корисні поради у важку хвилину, вчила нас розуміти самих себе.
           Найважливіше призначення книги – зберігати знання, накопичені віками, і передати їх наступним поколінням. Книзі ми завдячуємо тим, що й сьогодні можемо насолоджуватися шедеврами давньої літератури. Як влучно пише І. Франко:

Книги - морська глибина,
Хто в них пірне аж до дна,
Той, хоч і труду мав досить,
Дивнії перли виносить.

Спілкування з книгою допомагає людині розвиватися та вдосконалюватися. Адже для того, щоб зрозуміти зміст, який автор прагне донести до читача, треба читати вдумливо, уважно, підключати свій власний досвід, вміти аналізувати інформацію. І якщо читачеві це вдається, то перед ним розкривається цілий світ цікавих подій, глибоких душевних переживань, інтелектуальних відкриттів.
Працівники Гусятинської центральної  районної бібліотеки та районної бібліотеки для дітей відгукнулися на гуманітарну акцію «Поділись із ближнім», яку організувала Гусятинська районна громадська організація «Об'єднання Самопоміч». Через представника організації Ігоря Скопецького було передано в Копичинецьку ВК №112  350 екземплярів книг різноманітної тематики.

Немає коментарів:

Дописати коментар