середу, 15 квітня 2015 р.

«Ляльковий театр - дітям»


          Дирекція Гусятинської ЦБС (директор Фаберська М.М.) вирішила створити при Гусятинській районній бібліотеці для дітей Ляльковий театр «Теремок». Адже вистави можуть бути як розвагою, так і наповнені навчальним та інформаційним змістом.
         Театру потрібні були: ширма, декорації, а також ляльки. За допомогою директор звернулася до Гусятинської районної громадської організації «Об’єднання  Самопоміч», а саме  до Буячка Тараса Володимировича.  Дякуючи йому ми придбали усе необхідне а особливо вразив комплект ляльок – рукавичок з  Ніжинського підприємства «Копиця» (про яке дізналися завдяки Інтернету центральної районної бібліотеки).
     Колектив бібліотеки висловлює найщиріші слова вдячності своїм меценатам за допомогу. Ми закликаємо кожного творити добро, проявляти милосердя, віддавати свою любов та піклування. Тоді ці хороші вчинки обов’язково повернуться сторицею, і жити стане легше, і світ стане кращим а особливо для наших дітей.
Сподіваємося своїми  виставами зацікавити дітей та читачів бібліотеки.  Про дату і час, коли йтимуть вистави, можна буде дізнатися з блогу  Гусятинської ЦБС,  Фейсбуці, а також  за афішами  у читальні.
Запрошуємо всіх бажаючих поринути в атмосферу добра, чудес  і казки. Чекаємо на вас.

Немає коментарів:

Дописати коментар